PER MOLTS ANYS!! GRUPO TOT ES FA MAJOR!

 

365

Hui he tirat la vista enrere, tan sols un poc, un xicotet giró de cap… Hui he vist amb orgull 14 anys, he vist un temps dur, però preciós, intens i divertit, amb més glòries que penes, un temps de treball, esforç i recompenses, però sobretot, un temps de il·lusió!! Il·lusió que va nàixer, un temps abans d’eixos catorze, una idea que aparegué de reunions de amics, de cerveses de facultat i de nits de rialles…

I hui, torne la vista avant, perquè eixos catorze ja han passat, eixos catorze ens han fet mes forts, més grans i fins i tot, (un poc) més sabuts!

Però això no vol dir que hem canviat.. no negaré que alguns tenen menys pel i d’altres mes panxeta, a alguns els ha creixcut la família, a d’altres segueixen amb Peter Pan… alguns i algunes passaren, d’altres arribaren per a quedar-se, inclòs per a marcar segell…hi hagué qui volgué volar.. i volà, però sense perdre de vista el Micalet!… hi han qui s’han fet adults al nostre costat i ara els mires amb orgull, hi han qui pensàvem que mourien, però estan a gust ací prop, en definitiva, HI HAN… però també hi han hagut i hi hauran!!! Per que passen per ací i signen un contracte,  però sempre (quan es pot) TOT,  va un poc més enllà!!

Per a tots ells i elles que han format, formen i formaran la GRAN FAMILIA de GRUPO TOT….les mes sinceres felicitacions… doncs la “il·lusió” es fa major!! Gràcies per fer-la mes gran!!!

PER MOLTS ANYS AMICS!!

Puede que te interese