JORNADES LÚDIC-EDUCATIVES

Des de Grupo Tot, portem més de 15 treballant en pro de la infància, l’adolescència i la joventut. En esta línia, hem desenvolupat diferents projectes en format de Jornades Lúdic-Educatives, en les que, baix els principis de l’Animació Sociocultural, plantegem objectius de transmissió de valors, conscienciació de problemàtiques socials, empoderament de la joventut i participació social.

img-20160315-wa0004

Com eixamples d’aquest tipus de Jornades, podem trobar les Fires d’Orientació Educativa, els Cursos de Participació Activa; Les Xerrades per a Joves en aspectes com el Bullying, la violència masclista o l’ús de les xarxes socials; Cursos de foment de l’Asociacionisme, etc.

img-20160405-wa0006

Cada dia, ens trobem mes aspectes en els que previndre, els medis d’informació, ens comuniquen cada dia, noves víctimes, menys oportunitats de treball en edats tempranes, mes dificultats per a l’emancipació…en conseqüència, deguem de treballar per conscienciar a la joventut que el canvi en aquests aspectes comença per ells i elles mateix.

publicacion1

Puede que te interese